Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
C+D Automatika Ipari és Kereskedelmi Kft. Budapest
2012-02-28

A C+D Automatika Kft. 1990-ben alakult mérés és automatizálás területére szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás.
A cég 1990. júniusa óta működteti a Ganz Rt. Mintaboltját, ahol a teljes gyártmányválaszték megtekinthető, megvásárolható valamint a termékekkel kapcsolatos garanciális és egyéb szerviz tevékenység intézése folyik.
Az elmúlt évek során a forgalmazott gyártmányválaszték jelentősen bővült további hazai és nemzetközi gyártók termékeivel.
A C+D Automatika Kft. jelentős raktárkészlettel rendelkezik a piaci igények gyors kielégítése érdekében és 2006. januárjától megkezdte partnerei számára a raktárkészlet ismeretében interneten történő rendelésvállalást.

A piaci részesedése növelése érdekében igazodva a meghatározó vevőkörének minőségi elvárásaihoz 1997-ben bevezette és a TÜV Rheinland InterCert Kft. által nemzetközileg tanúsíttatta minőségirányítási rendszerét. A jelenlegi ISO 9001:2015 szerint működő minőségirányítási rendszerünk a mérőműszerek automatizálási eszközök forgalmazását, ezekhez kapcsolódó műszaki tanácsadást, mérőeszközök kalibrálását, szakmai (tovább)képzést fogja át.
Az akkreditált kalibrálási tevékenységet az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszeren túl az ISO IEC 17025:2005 szabvány követelményeinek megfelelően folytatja a C+D Automatika Kft., ennek tanúsítását a Nemzeti Akkreditáló Testület végzi.

Magyarország Európai Uniós tagságát követően a cég fokozott figyelmet fordít mind az értékesítési mind a kalibrálási tevékenység határainkon túli kibővítésére, amelynek következtében az export szállítások és külföldi megbízás alapján készült kalibrálások száma is növekszik.