Hungarian flagEnglish flag
1191 Budapest, Földváry u. 2.
info@meter.hu +36 1 282 9896
C+D Automatika Ipari és Kereskedelmi Kft. Budapest

A C+D Automatika Kft. 1990-ben alakult mérés és automatizálás területére szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalkozás.

 

ÁRUÉRTÉKESÍTÉS

A cég jelentős árukészlettel rendelkezik a piaci igények gyors kielégítése érdekében a regisztrált partnerei számára a raktárkészlet ismeretében interneten történő kiszolgálást biztosít. Igény esetén a megrendelt áru házhozszállítására is van lehetőség.

 

KALIBRÁLÁS

A NAH által akkreditált Kalibráló Laboratórium kalibrálási tevékenységét az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány követelményeinek megfelelően folytatja.

A laboratórium elsősorban villamos biztonságtechnikai műszerek, készülékvizsgálók teljeskörű kalibrálásával foglalkozik. Zárt gyártósorokba beépített műszerek helyszíni kalibrálását is vállalja, csökkentve ezzel leállás okozta termeléskiesést.

 

SZERVIZ

A cég az által forgalmazott termékeket saját szervizében javítja gyártóművi támogatás mellett.

 

SZAKMAI GYAKORLATI TOVÁBBKÉPZÉS

A C+D Automatika Kft. folyamatosan biztosítja partnerei számára szakmai szervezetekkel közösen meghirdetett oktatásokon, gyakorlati képzéseken való részvételt telephelyén és igény esetén kihelyezett helyszínen.

 

MINŐSÉG

A vevői megelégedettség érdekében 1996 óta az ISO 9001:2015 szerint működő minőségirányítási rendszer megfelelőségét a TÜV Rheinland InterCert Kft. rendszeresen tanúsítja. A minőségirányítási rendszer a cég teljes működési területét átfogja az alábbiak szerint:

  • mérőműszerek, automatizálási eszközök forgalmazása
  • kapcsolódó műszaki tanácsadás
  • egyedi műszaki megoldások kivitelezése
  • szervizszolgáltatás
  • mérőeszközök kalibrálása
  • szakmai gyakorlati (tovább)képzés

 

PÉNZÜGYI STABILITÁS

A Dun & Bradstreet International minősítési rendszere több száz változót figyelembe véve, meghatározott sztenderek alapján a C+D Automatika Kft-ét Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai közé sorolta.